Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zonen redder liv

Det var et forrygende arrangement, hvor udrykningshornene i den grad blev luftet til de mange forskellige episoder, der var lavet. Vores ambulancefly kom også i luften efter at have afleveret en ”patient” til behandling. Børn og barnlige sjæle kunne blive sminket til det ukendelige, og det var flere af ”ofrene” bestemt også.

Fotograf: Henning Lundhøj

Der skete virkelig meget efter Zonenstationen  var indviet kl. 1100, og man kunne godt få den tanke, at vi aldrig skulle have fået Zonen. Der var meget mere fredeligt før i Nyvang!

Materiellet og mændene viste sig for sin bedste side, og publikum fik virkelig en god oplevelse, hvor der også var samspil med vores sygeplejersker og ”doktor Hansen” samt landbetjentene.

Fotograf: Henning Lundhøj

I spillet var indlagt en drukneulykke, og sådan var næsten ved at ske i virkeligheden om søndagen, hvor regnen væltede ned om eftermiddagen. Det gjorde naturligvis også, at der ikke var så mange publikummer om søndagen, og det var virkeligt synd for det gode arrangement, om end det var meget forståeligt.

Hele arrangementet skal efterfølgende evalueres for at se, om der skal ændres på konceptet eller programmet, men alt i alt var det en stor succes, som vi bestemt bør lave igen til næste år.

Print Friendly, PDF & Email