Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hvad skal vi lege

Før og lige efter Andens Verdenskrig var opfindsomheden stor, når man skulle finde noget at lege med. Hvis man ikke lige havde noget, fordi pengene var små, så opfandt man nogle ting, som man kunne være fælles om.

Fotofraf: Alex Christensen

På Andelslandsbyen Nyvang skal der selvfølgelig være noget for børnene i skoleferien, når de kommer med deres for-ældre eller bedsteforældre. I sommerferien er der åbent alle ugens dage.Ved hovedhuset kan man bruge sæbekassebilerne eller gå på stylter. Ved skoletjenesten kan man trille med trillebånd,eller måske få slået reb til sjippetov. Ved husmandsstedet er der gang i hesteskokastning. I Trønninge Brugs kan manerhverve sig en jo-jo, og få genopfrisket sine færdigheder fra man var barn.

Fotofraf: Alex Christensen

Mange af de forskellige lege, som foregår rundt i Andelslandsbyen, er til stor morskab ikke alene for børnene, men devoksne går i barndom, og på et splitsekund er de med i de forskellige lege sammen med børnene.

Print Friendly, PDF & Email