Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Folkedansere – Damptromler

Fotograf: Jan-Ole Rasmussen

Den 6. -7. august var der både folkedansere samt finere danse og damptromler at se på i Andelslandsbyen. Næsten 2000 personer kom forbi denne weekend. Folkedanserne holdt til på aktivitetspladsen og gav nogle fantastiske opvisninger i forskellige genre af folkedanse.

Fotograf: Jan-Ole Rasmussen

Damptromleklubben var at opleve på den store plæne ved mejeriet. Der var store damptromler og små damptromler, der kørte rundt, og viste hvad de kunne. Bl.a. var der en stenknuser som var tilkoblet en af damptromlerne så den kunne knuse de store sten, som man læssede på den.

I forsamlingshuset var der opvisning af finere danse bl.a. valse og les lancier. Det nye ambulancefly lettede og landede et par gange i løbet af dagen. Heldigvis kun for opvisningens skyld. Der var ingen, der var kommet til skade.

Fotograf: Jan-Ole Rasmussen

Om søndagen afsluttede folkedanserne dagen med en gudstjeneste i Sct. Stefan kirken hvor Erik C. Reinholdt afholdt gudstjenesten med 118 tilhørere. Da gudstjenesten var forbi, gik fanebærerne ud først og dannede en lille alle foran kirkedøren til stor glæde for de mange, som havde overværet gudstjenesten

Print Friendly, PDF & Email