Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Flyvestævnet gik rigtig fint

Fotograf: Henning Lundhøj

Laugsformand, Herr Poul Eberhardt, var en glad mand søndag den 21. august, efter et velfungerende flyvestævne ved flyvepladsen.

Zoneflyet, som vi havde ventet på siden efteråret, kunne endelig vises frem. Det var herr Ole Petersen fra flyveklubben AAA i Avedøre, der var pilot på flyet, der det var oppe på sine ture over Andelslandsbyen.

Herr Gorm Christensen var speaker på stævnet og holdt publikum orienteret om, hvad der skete i løbet af dagen. To fly fra Hagested var også kommet til stævnet og i to omgange gav de opvisning af deres kunnen i luften. To flyvere fra Tune lufthavn havde lovet at komme forbi sidst på dagen, men på grund af uvejr i Sverige kunne de ikke lette derovre. De var nemlig i Sverige til et flyvestævne, og når de skulle hjem ville de flyve over Andelslandsbyen, inden de landede i Tune.

Fotograf: Henning Lundhøj

Københavns Fjernstyrings Klub havde stillet med to mand, de herrer Jan Helding og PrebenJacobsen, var kommet med forskellige små udgaver af rigtige flyvere. To af deres opvisninger og færdigheder af deres fly endte ikke så godt. Den ene af flyene, en vandflyver fik revet en af pontonerne af ved landingen, den anden styrtede ligeledes ned og beskadige understellet og bunden af maskinen. Ingen kom til skade udover flyene, der nu skal repareres.

Fotograf: Henning Lundhøj

Der var over 700 mennesker på besøg i Andelslandsbyen Nyvang, og de fleste kom ud og så på flyene.

Print Friendly, PDF & Email