Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jægernes weekend var godt besøgt

Fotograf: Henning Lundhøj

Ved Jægernes Weekend, den 13. – 14. August, var vejret om lørdagen ikke særlig publikumsvenligt, men de forskellige aktiviteter var godt besøgt alligevel. Mange fandt vej til Andelslandsbyen om søndagen.

Man havde opstillet en stor skærm i rummet mellem smedene, hvor man kunne skyde med laserpistol efter forskellige figurer i systemet. På bagsiden af smedene kunne man skyde med riffel, under kyndig vejledning fra en af skytterne fra Holbæk skytteklub. Der var også mulighed for at skyde lerduer eller med bue og pil. Alt var naturligvis under kyndig vejledning, så der ikke skete nogen uheld.

 

Fotograf: Henning Lundhøj

Ved de små boder havde forskellige firmaer med relation til jagt, fået lov til at udstille varer, og mange af dem havde en god weekend.

En falkoner fortalte levende om hvordan tilværelsen var for befolkningen og falken for 4000 år siden og til i dag. Falkoneren fortalte om opdræt og træning af falken, og han og falken gav også publikum en opvisning, så man kunne få en fornemmelse af, hvad en falk kan, når den er på jagt.

Det var meget imponerende, og det var tydeligt, at publikum syntes, at det var spændende at se og høre om

Print Friendly, PDF & Email